Handelsbetingelser

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en ordre i vores Webshop, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsoversigt via e-mail.
Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig via e-mail i forbindelse med afsendelse af orden, og vedlægges også sammen med de varer, du har bestilt.

2. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra vores Webshop kan annulleres ved at kontakte os på telefon +45 4049 2930 eller på kundeservice@jodatrading.dk

3. Priser
Sidder du på en computer med en dansk IP adresse er alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Sidder du på en computer med en Grønlands IP adresse er alle priser I danske kroner exklusiv moms men inklusiv atlant fragt. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv. 5. Betaling
Betaling for bestilte varer kan udelukkende ske online ved brug af Dankort, Visa, Mastercard og Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Webshoppen. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der tages ikke gebyr ved betaling på vores webshop.

7. Fragt og levering

Forventet leveringstid er forskellig fra varegruppe til varegruppe og fremgår af varens beskrivelse samt din ordrebekræftelse. Alle bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.
Vi bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, samt til Grønland og Færøerne.
Fragt: Fragt omkostning er afhængig af ordreværdi og fremgår af din indkøbskurv, også inden ordren er endeligt bekræftet.

6. Fortrydelses-/returret
Vi yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Varer kan også returneres direkte til os. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelse til os. Det, du har betalt for varen tilbagebetales til dig, når vi har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.
Varen skal sendes til:

Bådliv.dk
C/O Joda Trading ApS
Hejren 11A,
2670 Greve,
Denmark

7. Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte os og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Vi vil derefter håndtere din reklamation.
Lider varen af en fejl eller mangel, vil vi søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Vi tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Persondata politik
For at kunne få tilsendt de bestilte varer skal du opgive navn, postadresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Navn, postadresse, telefonnummer og e-mail opbevares, sammen med information om, hvilke(t) produkt(er) du har købt, i 5 år. Dette gør vi for at opfylde dine og vores garantivilkår, og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. Henvendelser angående dette skal ske til os på +45 4049 2930

Dataansvarlig for Bådliv.dk er Joda Trading ApS

Læs mere i vores Privatlivspolitik

Cookies
Læs mere om Cookies