Om Bådliv.dk

Bådliv.dk er lavet af sejlere for sejlere Bådliv.dk er skabt af Jørgensen & Dahl A/S, som er repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury, MerCruiser, Mercury Diesel, Bayliner, Quicksilver, Linder, Smartliner, Quicksilver gummibåde og JD by Askeladden.

Alle både, motorer og tilbehør sælges og serviceres igennem vores store netværk af forhandlere, som altid står klar til at hjælpe dig, så din sejloplevelse starter på ret kurs.

Bådliv.dk drives af ni medarbejdere med hver sin relation til vandet, naturen og med en stor passion for motorbådssejlads, fiskeri og vandsport. Det er med stor fornøjelse, at vi deler ud af erfaringer, viden og inspiration omkring bådlivet og oplevelser nær de danske kyster.

Få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her.

Vi står klar for at hjælpe dig med at opfylde dine sejlerdrømme.

Mød holdet

Vi er 9 dedikerede medarbejdere, der hver især har sin relation til vandet, naturen og ikke mindst både. Vi er passioneret omkring sejlads, fiskeri og vandsport og det er med glæde at vi deler ud af erfaringer, nyheder og spændende guides/artikler omkring bådlivet og oplevelser nær de danske kyster.

Kenth Jørgensen
KENTH JØRGENSEN

Salg, ledelse og ...

Mads Dahl Jeppesen
MADS DAHL JEPPESEN

Ledelse og ...

Lars Marcussen
LARS MARCUSSEN

Teknik, support og ...

Maiken Trier Kold
MAIKEN TRIER KOLD

Økonomi og ...

Mickael Gram
MICKAEL GRAM

Teknik, support og ...

Niels Kartin
NIELS KARTIN

Reservedele, tilbehør og ...

Stani Nørgaard
STANI NØRGAARD

Web, marketing og ...

Mathilde Ramsgaard
MATHILDE RAMSGAARD

Grafik, marketing og ...