Autoriserede Bådliv.dk forhandlere i hele landet

Bådliv.dk har et stærkt forhandlernetværk med autoriserede forhandlere fordelt i Danmark, Grønland, Island og på Færøerne. Vi hjælper dig med at vælge det rigtige produkt og vi kan vejlede dig professionelt når det kommer til bådkøb, motorkøb, udstyr eller reservedele. 

Vi sætter alle sammen en stor ære i at du som kunde føler dig velkommen i den maritime verden og i butikkerne. Vi vil give dig en høj grad af rådgivning og ekspertise, så du får en tryg oplevelse. I rådgivningsfasen hos en forhandler vil I klarlægge dine forventninger og ønsker på vandet og hvilke krav der skal findes en god løsning på.

Du kan måske have spørgsmål omkring motoren, vinteropbevaring og hvilken bådtrailer der er det rigtige valg – og det vil vi med glæde og uden tøven kunne svare på.

Tager ansvar igennem hele processen

Vi hjælper dig med at vælge det rigtige produkt, og du kan i de fleste tilfælde skræddersy din drømmebåd sammen med os, du får monteret motor eller ekstraudstyr så du får en komplet båd, lige efter dine ønsker. Det er derfor enkelt og nemt at få vejledning og hjælp igennem det autoriserede netværk af bådliv.dk forhandlere i hele landet.

Grundig oplæring og træning af teknikere

Når en ny forhandler bliver en del af Bådliv.dk, får de en grundig oplæring i produkterne (primært Mercury motorer og de bådmærker, de forhandler hver især). Teknikerne hos Bådliv.dk er uddannet og har i mange år arbejdet hands-on med motorer og både.
Vi bliver alle sammen løbende efteruddannet, og alle teknikere skal holde sig opdateret og gennemgå årlige eksaminerede kurser både online og fysisk for at bibeholde deres teknikerbevis.

Find din drømmebåd

Vi sælger også brugte både, motorer og udstyr. Det foregår igennem vores Markedsplads, hvor du kan finde alt fra brugte påhængsmotorer, både, joller, gummibåde, bådudstyr og meget mere. Vi har sørget for, at der er noget til lige præcis dine behov og dit budget. Derfor er markedspladsen ideel, hvis du er på udkig efter en billigere løsning, end at købe fra ny.

Kontakt en Bådliv.dk forhandler nær dig, som kan vejlede dig i dit bådkøb hvis du er på udkig efter din allerførste båd. Med mange års erfaring på markedet kan vi rådgive dig på mange forskellige områder – om det er en spritny båd eller en brugt du er på udkig efter.

Bådliv.dk forhandlerkort