Quicksilver gummibåde og ribbåde til alle eventyr – stabile, enkle at betjene og af høj kvalitet

Quicksilver har gummibåde og ribbåde i mange varianter, størrelser og prisklasser – her behøver du ikke at lede længe!

✔ Høj kvalitet ✔ Muligheder ✔ Nem at transportere ✔ Til enhver pengepung

Oplev bådlivet i en gummibåd af høj kvalitet fra Quicksilver

Quicksilver gummibåde tilbyder et bredt udvalg af gummibåde, hvor kvalitet og funktionsdygtighed hænger sammen og komforten er i top. Quicksilver gummibåde og ribbåde kan bruges af en enkelt person, men kan også rumme flere. Så det er nemt at tage venner eller familie med ud på vandet til fiskeri eller sjov.

Alle modellerne er holdbare af god kvalitet og typisk med en alu-bund, som gør båden stabil og let at betjene og komforten er i top. Den længste gummibåd på 4,7 meter kan have op til 10 personer ombord, så hele familien kan komme med på sejltur.

Drømmer du om fart, kan gummibåde i denne størrelse udstyres med en større motor, som giver fart over feltet.

Det er muligt at sidde på pontonerne, som er meget stabile. Til de fleste modeller følger en justerbar bænk med.

Alle gummibåde kan bruges med eller uden padler, og i forhold til størrelsen på din båd, så kan gummibådene fra Quicksilver have en 3hk påhængsmotor på og det er muligt at få en motor helt op til 60hk bagpå.

Med en gummibåd fra Quicksilver får du masser af søstærke muligheder

Der er stor forskel på størrelsen på gummibådene fra Quicksilver. F.eks. har den mindste har en længde på 2 meter, og kan have maximalt to personer ombord. Denne type gummibåd er kan transporteres bag i bilen. Den er samtidig lille om kompakt og luften kan lukkes ud, når du er færdig med at bruge den.

Det er en god idé at vide på forhånd, hvad formålet med gummibåden er og hvad den skal bruges til på vandet. Når valget skal tages, kan du spørge dig selv, om den skal bruges primært til fiskeri, sejlads eller vandsport? Samtidig skal finde ud af, hvad dit budget til en gummibåd skal være.

Se alle gummibåde og ribbåde her på Quicksilvers officielle side

Gå til Quicksilver gummibåde

Her finder du din lokale forhandler af Quicksilver gummibåde.
Tag en snak med en autoriseret bådforhandler og få gode råd og professionel vejledning til dit valg af gummibåd. Så undgår du fejlkøb og får lige præcis det, der passer til dit sejleventyr.


🇩🇰🇬🇱🇫🇴
Forhandlere i DanmarkNulstil kort

Tryk på et punkt på kortet for mere information om den enkelte forhandler.