Læsetid: ca. 15 minutter

Ny på vandet

Forfatter: Bådliv.dk redaktion 03/02-2022

Se de lækre bådnyheder for sæsonen

Hvert år kommer der en masse nye både på markedet og hvert år bliver bådene testet af journalister og bådfolk fra hele verden. Er du i tvivl om, hvilken af bådene du skal købe? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Bådliv.dk har vi samlet de nyeste både, så du kan få overblikket samt et indblik i, hvordan de enkelte både har klaret sig i test.

De populære modeller

Quicksilver og Bayliner har udvidet deres sortiment. Begge mærker er ideelle for familien, da de generelt set har god plads, men én ting er sikkert; uanset om du er vild med at stå på vandski, kan bruge timer på at fiske eller bare gerne vil sole dig på dækket, så er der en båd til dig. Det hele afhænger dog af den enkelte bådtype, og du får derfor en mere specifik gennemgang af modellerne herunder.

Quicksilver 475 Axess

Her får du masser af sjov i en kompakt pakke! Den nyeste Quicksilver 475 Axess er en åben motorbåd med åben stævnStævnDen forreste ende på en bådGå til ordet, og det høje fribordFribordden udvendige del af båden, som er mellem vandlinje og rælingGå til ordet, gør det sikkert for selv de små passagerer at færdes på båden. 475 Axess har desuden god plads på trods af sin lille størrelse, og kan derfor rumme op til fem passagerer. Her er der tale om en speedbåd, som i den grad giver alsidighed og plads til morskab og sjov, uanset om man er begynder eller erfaren sejler.

Quicksilver 475 Axess med Mercury påhængsmotor.

Den ideelle båd til begynderen

Denne begynderbåd er let at sejle, let at forstå og derfor også velegnet til folk, der aldrig før har siddet bag rattet i en motorbåd.
Quicksilver 475 Axess var nomineret til bedste begynder-båd ved BOB Awards (Best Of Boat Awards) i 2021.

Quicksilver 525 Axess

Hvor alsidighed og værdi krydser hinanden! Denne båd er let navigere i alle typer vandforhold, og det sportslige M-skrog-design får dig hurtigt i plan, når du giver den gas på vandet. Båden har plads til op til 6 passagerer, hvor kaptajn og førstestyrmand kan sidde beskyttet mod vind og vejr i cockpittetCockpitPladsen på dækket, hvor båden styres fraGå til ordet bag den fulde forrude med eller uden biminitoppen installeret.

Begynderbåden med ekstra power

Her har vi også med en god begynder båd at gøre, men der er lidt mere plads og flere hestekræfter at gøre godt med. Med en Quicksilver 525 Axess får du virkelig værdi for pengene med en alsidig båd, som kan lidt af det hele.

Quicksilver Activ 675 Weekend

Den mest kompakte model i weekend-serien, og dermed den eneste, der stadig kan transporteres på en trailer. Denne Activ 675 Weekend er spækket med comfort i form af et komplet udstyret pantryPantryEt mindre rum, på et skib eller i en båd, hvor du kan anrette madGå til ordet med håndvask, komfur og køleskab, samt lukket marinetoilet med håndvask. Båden har to sengepladser og kan rumme op til 8 personer. Båden er ideel til en forlænget weekend med overnatning.

Par på båd med kaleche og Mercury motor

Komfort i en komplet løsning

Quicksilver Weekend modellerne er ensbetydende med komfort. Takket være det komplet udstyrede pantryPantryEt mindre rum, på et skib eller i en båd, hvor du kan anrette madGå til ordet med håndvask, komfur og køleskab kan I nyde en skøn middag med drinks i den indendørs dinetteDinetteEt navn, som ofte benyttes om en siddegruppeGå til ordet eller cockpittetCockpitPladsen på dækket, hvor båden styres fraGå til ordet. Foran i kabinens nederste del er der en stor topersoners dobbeltseng og et lukket marinetoilet med håndvask. Desuden sikrer den valgfri kaleche og solsejlet, at I er forberedt på al slags vejr.

Quicksilver 625 Pilothouse

Brug mere tid med linerne i vandet med det helt nye 625 PilothousePilothouseHøj lukket kabine. Findes typisk på både til lystfiskeri.Gå til ordet. Den er gennemtænkt designet til at maksimere hver eneste lille del af dækpladsen sammen med en veludstyret lukket kahyt, og det er en båd, der nemt kan fungere som et improviseret overnatningsfartøj. Nå hurtigt ud til dine fiskeriområder med en Mercury-påhængsmotor på maks. 150 hk, og vælg fra Quicksilvers udstyrspakker for at få den mest populære sikkerhed, bekvemmelighed og komfort til at forbedre hver eneste tur.

Når fiskeri er mere end en hobby

Fang fisk efter fisk, og hold dem sikkert på dækket med bagbords og styrbords fodlister på 625 PilothousePilothouseHøj lukket kabine. Findes typisk på både til lystfiskeri.Gå til ordet. Stå sikkert fast med et højt fribordFribordden udvendige del af båden, som er mellem vandlinje og rælingGå til ordet, og gå sikkert til stævnenStævnDen forreste ende på en bådGå til ordet langs styrbordsgangen med tagmonterede håndgreb. Dækket kan holdes ryddeligt med indbyggede opbevaringsrum i kahytten, stævnenStævnDen forreste ende på en bådGå til ordet og store skabe i gulvet. Uanset om du sidder i kahytten eller på dækket, kan du navigere til dit næste stoppested med Simrad-elektronik af høj kvalitet.

Quicksilver 705 Pilothouse

At fiske er ikke bare en hobby – det er en livsstil, og det fremgår helt tydeligt med den helt nye 705 PilothousePilothouseHøj lukket kabine. Findes typisk på både til lystfiskeri.Gå til ordet. En letflydende kabine med et ergonomisk, rummeligt design tager imod, når du drager på fisketur. Det elegante, sporty skrogSkrogDen primære komponent i en båd - det element der sikrer opdrift og vandtæthedGå til ordet er designet, så det giver maksimal komfort både på det åbne hav og på lokale søer, og det er udstyret med klassens bedste bekvemmeligheder. Styr din båd fra kaptajnens sæde eller fra den anden styreplads på dækket, og find frem til både fisk og en sikker havn ved hjælp af førsteklasses elektronik. En motor med op til 225 hk samt plads til 7 personer sikrer en skøn tur for alle, næste gang I tager på fisketur.

Kåret som den bedste fiskebåd i 2021

705 PilothousePilothouseHøj lukket kabine. Findes typisk på både til lystfiskeri.Gå til ordet gør en dyd ud af at give dig en god fiskeoplevelse og gør dermed alle oplevelser til de allerbedste. Hold både din madding og din fangst frisk i den store fiskedam med et iltet vandanlæg. Rens fangsten på stedet ved det indbyggede opskærerbord, som kan skylles med råvand. Og du risikerer aldrig at knække en ring, når du opbevarer dine fiskestænger i de bekvemme stangholdere.

Quicksilver 705 PilothousePilothouseHøj lukket kabine. Findes typisk på både til lystfiskeri.Gå til ordet vandt i kategorien bedste fiskebåd ved BOB Awards(Best Of Boat Awards) i 2021.

Bayliner M15

Den seneste opgradering i de mindre Bayliner både hedder M15. Det er den perfekte begynderbåd, så lad den være starten på noget nyt for dig og din familie. M15 byder dig på nye oplevelser, masser af sjov på vandet og smukt design til en overkommelig pris. Selv med 40hk på agterspejletAgterspejlDen flade del bagerst på båden. Ved både med påhængsmotor, installeres denne på agterspejlet.Gå til ordet planerPlaneNår man sejler så hurtigt at den forreste del af skroget løftes fri af vandetGå til ordet den hurtigt og trækker let både wakeboardWakeboardEt lille surfbræt, ca. på størrelse med et snowboard. Bruges til at blive trukket hen over vandoverfladen, typisk af en båd eller et kabelsystem.Gå til ordet og vandski. Der er masser af stuvepladsStuvepladsOpbevaringsplads i form af skabe og rumGå til ordet overalt i båden og 5 personer sidder behageligt samtidig med at båden stadig planerPlaneNår man sejler så hurtigt at den forreste del af skroget løftes fri af vandetGå til ordet let. På det store multifunktionelle instrument i "Mini" design, får du alle relevante motor oplysninger.

En god begynder båd

Denne begynder båd er let at sejle, let at forstå og derfor også velegnet til folk, der aldrig før har siddet bag rattet i en motorbåd.
Bayliner M15 var nomineret til bedste begynder båd ved BOB Awards(Best Of Boat Awards) i 2021.

Bayliner M17

Bayliner M17 er andet skud på stammen i E serien, en af markedets mest rummelige både op til 17 fod. Med mulighed for op til 115HK har M17 fremragende præstationer, selv når familie og venner er med. Det specielle M-skrogdesign gør, at båden er meget stabil, uanset om man tager skarpe sving i høj hastighed, eller bevæger sig rundt i båden, når den ligger for svaj. Den fleksible indretning giver mulighed for op til 8 personer ombord, hele to store solpladser. En alsidig og moderne båd med mulighed for mange akriviteter på vandet, uanset om det er fiskeri, cruising eller vandsport.

En opgraderet begynder båd

Med samme M-skrogdesign som M15, får du med M17 en stabil båd med præcis håndtering. M17 er en opgradering af M15, der tilbyder mere plads og ekstra muligheder.

Med en Bayliner båd er du garanteret en fornuftig og alsidig båd til en fornuftig pris.


VI SÆTTER PRIS PÅ DIT INPUT

Det er vigtigt for os at levere relevant og korrekt indhold.
Har du fundet en faktuel fejl eller har du en idé til en artikel du savner fra os?

Send feedback til os