Læsetid: ca. 6 minutter

Oplevelser

26/01-2023

Få mest muligt ud af dit besøg på bådmessen

2023 er godt i gang og om en lille måned kommer den tid som mange sejlere har ventet på i flere år, da den ikke har været afholdt siden 2019. Det er selvfølgelig Boatshow Denmark vi skriver om. Fredericia åbner igen dørene op i Messe C, hvor man kan opleve alt hvad man drømmer om på havet. Messer er somregel kæmpe store og for nye sejlere og førstegangebesøgende kan det være en udfordring hvor man skal starte og slutte. Vi vil i denne artikel hjælpe dig til at du får mest ud af dagen på bådmessen.

Her er 8 tips til hvordan du får mest muligt ud af dit besøg på en bådmesse

1.     Start med at besøge hjemmesiden Boatshow.dk, her kan du finde datoerne og åbningstidrne, så du kan se hvornår et besøg passer ind i din kalender. På Boatshow Denmark er der åbent i både hverdage og weekender, og man kan købe en partout billet, så man kan komme flere dage. Børn under 14 år er gratis, og billetterne er billigere at købe online i forsalg end i døren.

 Psssst en lille bonus ved at købe i forsalg er at du også deltager i en fed konkurrence om at vinde en sejlerferie  den kan du læse mere om her -> https://www.boatshow.dk/praktisk-info/

2.     Se udstillerlisten på bådmessen, så du hjemmefra kan se hvilke udstillere der har din interesse. På oversigten ”halplan” kan du se hvor de forskellige udstillere har deres stand, så du hjemmefra kan planlægge dit besøg, så du ikke kommer hjem efter en lang dag og helt har glemt at besøge dem du har på din liste.

3.     På bådmesser vil der ikke kun være udstillere du kan besøge og tale med, der vil også være en masse informative foredrag om fiskeri, vandsport og andre sejlsportsrelaterede emner, der er gratis med i entréprisen. På hjemmesiden kan du se det program der allerede er fastlagt, så du kan planlægge dit besøg – Tilføj tidspunkter og steder for alle sessioner, du vil tjekke ud, til din liste, så du ikke går glip af noget.

4.     Når du besøger messen er det en god ide at have noget praktisk tøj på – ikke fordi du skal arbejde. Men hvis du skal se nogle af alle de fine både, så vil du de fleste steder skulle have skoene af, derfor er det en god ide med et par sko der er nemme at tage af og på. Nogle både er meget store og derfor er det en god ide med tøj hvor du kan ”kravle” på stiger eller trapper for at komme op og se dem.

5.     Hvis du allerede ejer en båd og ønsker at opgradere dens elektronik, så medbring et foto af styrepladsen og en liste over dens mål for at sikre, at det eller de instrumenter, du køber, passer til instrumentbrættet. Hvis du planlægger at købe andet nyt tilbehør til din båd, såsom en Bimini-top, sparer du også tid på udstillingen, hvis du har en liste over bådens specifikationer og dimensioner tilgængelige. Tilsvarende, hvis du køber en reservedel, såsom en propel, skal du sørge for at inkludere den gamle dels modelnummer og mål. At kende din båd og din motorkombinations aktuelle ydelsesdetaljer, såsom det maksimale motoromdrejningstal og tophastighed, kan også være nyttigt, når du køber nyt udstyr.  Der er som regel gode messetilbud, så skal båden opgraderes er det en god ide at være forberedt på hvad du skal se efter.

6.     Hvis du er på udkig efter en båd eller andet, så er det en rigtig god ide at komme forberedt. Der er mange udstillere og mange både der kan friste, og specielt i weekenderne er der mange mennesker og der kan være travlt hos de forskellige udstillere. Så hvis du hjemmefra har nogle punkter med hvad du skal bruge båden/udstyret til, et budget og eventuelt nogle spørgsmål som afklarer de ting som er vigtige for dig, så hjælper du dig selv ved ikke at blive stresset og købe noget andet end det du egentligt skal bruge.

7.     Hold øje med den nye teknologi der er på messen, mange udstillere præsenterer som regel det allernyeste på markedet, og nogen gange noget som ikke er i salg endnu. Så det er også en mulighed for sejlerentusiasterne for at være med på de nyeste trends. Fx har Mercurymotor.dk allerede løftet sløret for at deres helt nye elmotor vil blive vist på showet – det er Danmarkspremiere på denne, så det er helt sikkert et besøg værd. Det kan være en god ide at følge de sociale medier for de udstillere du planlægger at besøge allerede nu, måske de afslører lidt om hvad de har med på messen på forhånd.

8.     Sidste tip er at tjekke boatshow.dk hjemmesiden under praktisk information, de har nemlig sørget for at man kan komme med bus til bådmessen fra både Sjælland og Jylland, så hvis man ikke har mulighed for selv at komme til messen, så er der altså en unik mulighed for at tage med andre sejlere i en bus, så man kun skal tænke over hvordan man bruger sin dag på messen – for transporten er klaret.

Med lidt forberedelse hjemmefra og brugen af vores tips ovenfor, så er du sikker på at du vil få den fulde oplevelse og se alt hvad lige netop dine sejlerdrømme er. Vi håber du får en god messe til Boatshow Denmark – vi håber at se dig på Bådliv.dk standen.


VI SÆTTER PRIS PÅ DIT INPUT

Det er vigtigt for os at levere relevant og korrekt indhold.
Har du fundet en faktuel fejl eller har du en idé til en artikel du savner fra os?

Send feedback til os