Forretningsudvikler med lyst til både… motorer og udstyr

Hvem er vi?

Vi markedsfører os som Bådliv.dk - Danmarks førende distributør af motorer og motorbåde på det maritime lystbådemarked. Bag Bådliv.dk står selskaberne Jørgensen og Dahl A/S og JODA Aps der udover hovedagenturet Mercury repræsenterer flere førende bådmærker og bådudstyr fra Talamex

Det nu tid til at finde en kollega, der kan lære hele forretningen at kende indefra, og få ansvaret for de spændende brands der ligger i JODA regi, selvfølgelig med hjælp fra de forskellige teams.

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads med 8 kollegaer, der er højt til loftet, og god stemning i maritime omgivelser. Desuden får du mulighed for at sætte dit præg på vores position på markedet for motorer, småbåde og bådtilbehør i både Danmark, Grønland, Færøerne og Island.

Jobbet

Et fuldtidsjob, hvor du kommer til at beskæftige dig med den vigtigste tid vi har – nemlig fritiden. Samt en arbejdsdag hvor der er ultra kort fra idé til handling og velfortjent resultat.

Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, attraktiv ferieordning og mulighed for hjemmearbejdsdage. Kørselsgodtgørelse efter statens takster.

Du rapporterer direkte til ledelsen som er fordelt på henholdsvis salg og produkt.    

Mulighed for køb af ejerandele. 

Du skal forvente en årlig rejseaktivitet på ca. 50 dage i Danmark og 15 dage udenlands, primært i Grønland og på Færøerne.

Ansvarsområder:

360 graders dagligt ansvar for de produktområder der ligger under dine vinger, herunder forhandlersalg, sortiment, strategi, marketing og webshop.

  • Sortiment og priser: Du sammensætter sortiment og priser og sørger for at det passer til marked og efterspørgsel. 

  • Forhandlersalg: Du står for salg til de autoriserede forhandlere indenfor dine områder, og vil skulle besøge kunder i hele distriktet i samarbejde med Team relations. 

  • Strategi og marketing: Du sammensætter marketing mixet indenfor dine områder, og eksekverer i samarbejde med Team digital.

  • Webshop: Du er ansvarlig for vedligeholdes og drift af vores BtB og BtC via forhandler webshop i samarbejde med de forskellige teams.

Hvem er du?

Du er først og fremmest glad for vand, og så har du måske prioriteret at tage en relevant videregående uddannelse. Har du en haft en drøm om at blive selvstændig er jobbet også lige noget for dig, specielt fordi du har en evne til at se 360 grader rundt om en virksomhed. 

  • Du har erfaring fra salg, og gerne forhandlersalg.

  • Dine referencer vil beskrive dig som innovativ, målrettet og udadvendt.  

  • Du har forståelse for flere af begreberne indenfor  e-commerce, f.eks. Google Adwords, Google Analytics, ROAS o.lign.

  • Du via tidligere resultater dokumentere at du er analytisk og træffer dine beslutninger ud fra data

  • Du taler flydende dansk og engelsk i skrift og tale

  • Du kan lide at være med hele vejen rundt, og du er frisk på at hjælpe til hvor og hvornår det kræves, også selvom der skal pakkes pakker eller modtages varer, for det gør vi alle…

Ansøgning og evt. spørgsmål til stillingen sendes til Mads Riemer Jeppesen senest 15/2-2024 på mail: mads@jdas.dk – vi indkalder løbende til samtaler.