Bayliner giver frihed en ny betydning

Bayliner tilbyder unikke speedbåde til sjov på vandet med vennerne eller en hyggelig tid med familien. Den amerikanske Bayliner er ideel som en fritidsbåd og er én af de mest populære bådmærker i Danmark, hvor funktionsdygtighed og sikkerhed går hånd i hånd. 

Nyd lyden af vandet der skvulper mod båden alt imens de maritime omgivelser ude på havet giver frihed en helt ny betydning.

Frihed, familietid og definitionen af hygge

Bayliner er mere end bare en båd. Det er nemlig frihed, familietid og definitionen af hygge. Med det amerikanske bådmærke kan du både opleve en stabil platform til fiskeri, en rummelig dæksbåd til en familietur eller en åben bov-båd til en weekend-getaway. Faktisk er Bayliner den mest solgte båd gennem tiden og har mere end 60 års erfaring med at designe brugervenlige og funktionelle både. Med en Bayliner går du ombord på en flydende oase, hvor både sikkerhed, udstyr og ydeevne er på sit højeste niveau. Modellerne er udstyret med en bred agterbænkAgterbænkBænk placeret agter i en båd. (Bagerst)Gå til ordet, hvor der fint kan sidde to personer og kigge bagud med fødderne på den dybe og brede badeplatform.

Hos Bayliners officielle side kan du se alle modeller: Bowrider, Daycruiser, kabinebåde og styrepultsbåd.