Start dit sejlerliv med en gummibåd

Quicksilver gummibåde tilbyder et bredt udvalg af gummibåde, hvor kvalitet og funktionsdygtighed hænger sammen. Quicksilver gummibåde og ribbåde kan bruges til en enkelt person men også til flere personer, så det er nemt at tage vennerne eller familien med ud på vandet til fiskeri eller sjov. Der findes gummibåde i mange forskellige varianter, størrelser og prisklasser, så du skal ikke lede længe!

En gummibåd har mange muligheder

Alle modellerne er holdbare af god kvalitet og typisk med en alu-bund, som gør båden stabil og let at betjene. Der er stor forskel på størrelsen på gummibådene fra Quicksilver. Den mindste har en længde på 2 meter, og kan have max 2 personer ombord. Denne slags gummibåd er oplagt til at kunne transporteres bag i bilen, og den er samtidig lille om kompakt og luften kan lukkes ud, når du er færdig med at bruge den.
Den længste gummibåd på 4,7 meter kan have op til 10 personer ombord. Hele familien kan komme med på sejltur og gummibåde i denne størrelse kan udstyres med en større motor, som tillader fart over feltet. Det er altså derfor en god idé at vide på forhånd, hvad formålet med gummibåden er og hvad den skal bruges til på vandet. Når valget skal tages, kan du spørge dig selv om den skal bruges primært til fiskeri, sejlads eller vandsport og samtidig finde ud af hvad dit budget til en gummibåd skal være. 

Det er muligt at sidde på pontonerne, som er stabile hvor komfort er i top. Mange af modellerne har dog en justerbar bænk med. 

Alle gummibåde kan bruges med eller uden padler, og i forhold til størrelsen på din båd, så kan gummibådene fra Quicksilver have en 3hk påhængsmotor på og det er muligt at få en motor helt op til 60hk bagpå.

Se alle gummibåde og ribbåde på Mercury Quicksilvers officielle side og find ud af, hvor du skal starte dit sejleventyr.