Joller og styrepultsbåde lavet i Sverige af aluminium

Linder tilbyder joller og styrepultsbåde lavet i Sverige af aluminium. At købe en Linder båd vil være det bedste båd køb, hvis du har miljøet i tankerne. Linder joller og både er nemlig lavet af mindst 50 procent genbrugsmaterialer. Bådene er lavet af aluminium, som er både slidstærkt og minimal påvirkeligt overfor rust.

Letvægtsbåde

Grønt valg

Minimum vedligeholdelse

Nordisk design og praktiske detaljer

Linder er særlig populær til fiskeri og som en sommerhusjolle, hvor man kan sejle ud og nyde en uforglemmelig stund med venner og familie. Det er nemt at montere en Mercury påhængsmotor, og de lette joller drives også fint frem med årer. Da Linder-joller og både er lavet af aluminium, som kræver en mindre påhængsmotor til fremdrift, udgør de mindre gasudledning, fordi de små motorer bruger mindre brændstof.

Da de robuste Linder-både er lavet af aluminium, kræver de minimum vedligeholdelse og samtidig er de lettere i vægt end glasfiberbåde, hvilket resulterer i, at de er lettere at transportere. Derudover er det nemmere at finde biler der må trække aluminiumsjoller, da totalvægten er væsentligt mindre end glasfiberbådene.

Jolle med masser af opbevaringsplads

Når man skal ud på vandet og udforske, kræver det ofte at der skal være plads til opbevaring af madvarer, drikkevarer og ekstra udstyr til fx fiskeri. Med over 50 års erfaring har Linder gennemtænkt disse løsninger og skabt nogle rummelige løsninger i form af opbevaringsrum, som tillader at der er plads til alle nødvendigheder indenbords. Luger og tofter er lavet i en utrolig høj kvalitet, således det bliver en fornøjelse at være ombord med fuld komfort. 

Hos Linders officielle side kan du se alle modeller af joller og styrepultsbåde. 

Linder Sportsman 445 max på vandet med Mercury motor
Styrepultsbåde
Linder Sportsman 400 med Mercury påhængsmotor
Joller