Udforsk verdenshavene med en Mercury motor

Mercury tilbyder pålidelige påhængs- og indenbordsmotorer med den nyeste teknologi, hvor både kvalitet og funktionsdygtighed går op i en højere enhed. Med en Mercury motor er du sikret en drivstærk motor, der imødekommer dine behov til en behagelig sejloplevelse. Motorerne har en god ydeevne og Mercury tilbyder et bredt udvalg af motorer til både små joller og til store styrepultbåde.

Mercury Danmarks officielle side kan du se og læse mere om de forskellige motorer og finde din nærmeste Mercury forhandler.

VERADO

PRO XS

Påhængsmotor

Mercury tilbyder en bred vifte af effektive påhængsmotorer, som er bygget til at stå distancen og udforske verdenshavene på fuld kraft. Du finder flere forskellige modeller af påhængsmotorer, med hver sine egenskaber, bl.a. Verado, PRO XS, SeaPro og FourStroke.

Måske er du på udkig efter at få adrenalinen op, eller er du mon på udkig efter en ekstra lydsvag motor? En helt tredje mulighed kunne være en motor, der skal kunne klare de barske havmiljøer. Ligemeget om du skal ud på dybt vand eller helt ind på lavt vand, så tilbyder Mercury en motor, der passer til netop dit behov.

Til foråret 2023 lancerer Mercury en spritny påhængsmotor, der er elektrisk og derfor ekstra lydsvag og samtidig har den et utrolig lavt brændstofforbrug, hvilket gør motoren miljøvenlig.

Læs mere om Mercury Avator lige her.

Indenbordsmotor

Er du på udkig efter en effektiv og stabil motor til din båd, så tilbyder Mercury også indenbordsmotorer. Med en maksimal ydeevne har indenbordsmotorer fra Mercury udnyttet hestekræfterne optimalt og sikrer både en problemfri og manøvredygtig sejloplevelse.

Motorer fra Mercury opfylder desuden EU-kravene med hensyn til støjreduktion og emission – så du kan trygt investere i en Mercury motor til fremtiden.

Du finder to effektive modeller af indenbordsmotorer, nemlig en MerCruiser Benzin og Mercury Diesel. Har du brug for hjælp eller vejledning, står de lokale Mercury forhandlere klar til at hjælpe dig med at finde din nye bådmotor, der passer bedst dine behov og båd.