Praktiske både og joller af glasfiber

Smartliner tilbyder glasfiberbåde specialdesignet til fiskeri. Smartliner er en fritidsbåd, der er lavet af glasfiber, hvor funktionalitet, styrke og lethed er kombineret og tilsammen udgør en god stabilitet, hvilket gør båden ekstra egnet til fiskeri i de nordiske, uforudsigelige vejrforhold. De fleste modeller er udstyret med enten et styrehus eller overdækket styrepult, så du altid har mulighed for at stå i Den side af skibet hvor vinden blæser væk fra (Læsiden). Modsat luv.Gå til ordet for regnvejr eller solens skarpe UV-stråler.

En god fritidsbåd

Båden kan også sagtens bruges som en god fritidsbåd, hvor familien kan tage på tur sammen på vandet. En Smartliner-jolle er nem at styre og er let planendePlaneNår man sejler så hurtigt at den forreste del af skroget løftes fri af vandetGå til ordet, med fokus på økonomisk motorkraft. En Mercury påhængsmotor er det oplagte valg af motor til en Smartliner, med 80hk er den mindste motor der kan bruges på nogle modeller og 200hk på andre modeller.

Jollerne er praktiske og rummelige, og der er masser af plads til både fiskegrej og ikke mindst fisk. Disse glasfiberjoller er blevet utrolig populære i Danmark indenfor de seneste år, da de kan bruges til forskellige behov, såsom fiskeri, vandsport og som en generel fritidsbåd.

Smartliners officielle side kan du læse mere om de forskellige modeller.