Nyheder, viden og inspiration til bådlivet omkring fiskeri, motorsejlads og vandsport

Handler dine våde drømme om at kaste snøren ude på åbent hav, ligge for anker i en stille bugt eller om vandsport med hestekræfter?

Bådliv.dk er den nye sejlerportal for alle os, der elsker at være på vandet, hvad enten man er ny ombord eller erfaren ved roret.

Livet på vandet er ren livskvalitet og her bliver du inspireret. Her har vi nemlig samlet nyheder, viden og og spændende artikler om bådlivet, sejlerdrømme og oplevelser til vands. Du finder også gør-det-selv guides, tips til ture og masser af nyttig viden om motorbådslivet ved de danske kyster. Velkommen ombord!

Bådliv.dk Danmarks portal for ­motorsejlads, ­vandsport ­og­ fiskeri­. Et samlingssted for alle os, der drømmer om det gode liv ombord og på vandet

Seneste artikler

Dyk ned i vores artikler og nyheder om Sejlads i Danmark.
Læs, lær og følg med i det danske bådliv.

15.07.2024

Vigtige hastighedsbegrænsninger for sikker sejlads i de danske havne

Vi skal værne om det skønne miljø vi har i de danske farvande. Hvor hurtigt må man sejle og hvad er godt sømandsskab?

Læs artiklen

30.06.2024

Genoplivning og hjertelungeredning på og ved havet

Lær hjertelungeredning ved havet med førstehjælpsinstruktør Peter Adam Arenbrandt. Hurtig og effektiv handling kan redde liv i marine nødsituationer.

Læs artiklen

26.05.2024

Redningsveste: Sikkerhed og lovgivning i Danmark

Alt om redningsveste: funktioner, typer og vigtigheden for sikkerhed til søs. Læs vores guide og vælg den rigtige redningsvest til dig.

Læs artiklen

Dit online kompas

Vi bestræber os på at give dig al den nyttige viden og guides, som du har brug for både før køb af båd, under dit båd køb og til den erfarne sejler. Vores seje sejler-team er alle bådinteresserede og flere af os har mange års erfaring med bådmotorer, sejlads og vandsport. Brug os som dit digitale kompas, når du skal have svar på tekniske problemer, gode råd til oplevelser på vandet eller som et bådforum, hvor du altid kan finde inspiration.

Forhandlernetværk

Bådliv.dk har et stærkt samarbejde med de bedste forhandlere i hele Danmark, som alle har dét tilfælles, at de er passioneret omkring sejlads og udelivet. Du er derfor ikke langt væk fra en autoriseret bådforhandler, og derved dét tættere på dit sejleventyr!

Webshop

I vores webshop, kan du finde og købe tilbehør og reservedele til din båd. Når du køber gennem Bådliv.dk's shop, kan du enten få leveret pakken eller spare fragten og hente bestillingen ved din nærmeste Bådliv.dk-butik.

Seneste nyt på vores bådbørs

På vores bådbørs udbyder mere end 60 landsdækkende og autoriserede forhandlere et bredt udvalg af brugte både, motorer og bådtilbehør.
Så kan du være helt tryg ved både kvalitet, pris og levering.

Motor og Bådcentret Fr.Havn

LInder 400 Sportsman med Mercury F15 E..

Kr. 29.000
Se mere

Tempo Både ApS

Uttern D 59

Kr. 295.000
Se mere

Odsherred Marineservice ApS

Linder 460 Arkip Mercury 50 HK EFI

Kr. 169.900
Se mere

Bøge's Både Aps

Larson Senza 206 med 4,3L 225 hk Volvo..

Kr. 169.990
Se mere

Herning Trailer- & Bådcenter

Bayliner VR5 Cuddy Cabin m/Mercury F15..

Kr. 323.500
Se mere

Hals Bådcenter

Alfa one

Kr. 2.000
Se mere
1

Få nyheder fra Bådliv.dk direkte i din indbakke

Bådliv.dk holder dig opdateret på alt det nye indenfor bådbranchen, aktiviteter, events, konkurrencer, kampagner – og de gode tilbud.

En del af Bådliv.dk