Af sejlere til sejlere

Velkommen til Bådliv.dk – Vi er den nye sejlerportal for dig der elsker at være på vandet.

Her finder du brugbar information hvis du er ny sejler eller gerne vil i gang, og hvis du er mere erfaren mener vi også at vi har noget at tilbyde dig.

Du kan bl.a. finde video guides til at servicere din motor, du kan finde artikler som giver dig inspiration til sommerferien i Danmark - vi giver f.eks vores bud på hvordan en dag i hovedstaden kan fordrives på vandet, eller vi guider dig i hvordan du kommer i gang med eller får mest ud af vandsport.

Der vil løbende komme nye artikler og information forfattet af Bådliv.dk’s redaktion, en bred vifte af sejlere, bådinteresserede, friluftsfolk, mf.

Under menupunktet ”Varemærker” har du mulighed for at gå på opdagelse i udvalget af motorer, eller de mange forskellige bådmærker i vores sortiment, og på Markedspladsen kan du se et bredt udvalg af brugte både, motorer og bådtilbehør fra mere end 60 landsdækkende forhandlere.

Bådliv - baadliv.com

Ses vi til Danmarks største bådmesse i Fredericia?

Vi glæder os til d. 24.-26. februar & 2.-5. marts 2023, og håber på at se dig!

For første gang skal Bådliv.dk deltage på BOATSHOW, hvor vi vil repræsentere bl.a. Mercury, Quicksilver, Bayliner og mange flere på messen ved vores stand, der ligger midt i hal A. Kig forbi og se hvad vi kan præsentere dig for. Blandt andet kan du opleve Mercurys første batteridrevne påhængsmotor, Avator. Du kan også se Mercury's nyeste 25hk og 30hk påhængsmotorer der nu kører fuldt SmartCraft, samt den imponerende Mercury V10 der blev lanceret i efteråret 2022. Så kig forbi og hils på besætningen!

Vind en weekend-getaway med egen kaptajn i Smålandshavet

Køb din billet online i forsalg og deltag i konkurrencen om at vinde en 3 dages weekendtur til Smålandshavet i en Quicksilver motorbåd til den stille lyd af en Mercury 115hk. I vil blive budt velkommen af jeres egen kaptajn, der vil stå bag rattet hele weekenden. Turen starter fredag eftermiddag i Bandholm Havn, hvor I vil blive sejlet til Fejø, med overnatning på Kernegården, hvor I vil blive serveret en lækker middag. Lørdag går turen videre til Vejrø, hvor I vil få tildelt et lækkert værelse på Vejrø Resort med tilhørende 3-retters menu. Søndag bliver I sejlet tilbage til Bandholm Havn af jeres kaptajn. En fantastisk Getaway i Smålandshavet, hvor I får mulighed for at opleve Danmarks skjulte skatter, kan mærke friheden på vandet og fornemme de muligheder en mindre motorbåd åbner op for.

Bådliv.dk byder velkommen

Bådliv.dk er skabt af Jørgensen & Dahl A/S, som er repræsentant for førende varemærker indenfor lystsejlads, blandt andet Mercury, MerCruiser, Mercury Diesel, Bayliner, Quicksilver, Linder, Smartliner, Quicksilver gummibåde og JD by Askeladden. Alle både, motorer og tilbehør sælges og serviceres igennem vores store netværk af forhandlere, som altid står klar til at hjælpe dig, så din sejloplevelse starter på rette kurs!

SENESTE ARTIKLER

Dyk ned i vores artikler og nyheder om Sejlads i Danmark.
Læs, lær og følg med i det danske bådliv.

Vælg den rette propel til din motor

28/12-2022

Guide til at finde den rette propeller til din bådmotor. Se alle Mercury modeller og download propeller-guiden for at finde den rette propel til din b...

Læs artiklen

Sådan beskytter du din båd mod tyveri

21/12-2022

Undgå tyveri af din båd med disse forholdsregler. Guide til hvad du kan gøre for at forhindre bådtyveri når båden står på trailer eller ligger i vande...

Læs artiklen

Den gode begynderbåd

14/12-2022

Vi guider til forskellige typer af både der er gode som en begynderbåd. Bliv klogere på økonomien ved båd køb og hvad en god begynderbpd skal indehold...

Læs artiklen

Dit online kompas

Vi bestræber os på at give dig al den nyttige viden og guides, som du har brug for både før køb af båd, under dit båd køb og til den erfarne sejler. Vores seje sejler-team er alle bådinteresserede og flere af os har mange års erfaring med bådmotorer, sejlads og vandsport. Brug os som dit digitale kompas, når du skal have svar på tekniske problemer, gode råd til oplevelser på vandet eller som et bådforum, hvor du altid kan finde inspiration.

Forhandlernetværk

Bådliv.dk har et stærkt samarbejde med de bedste forhandlere i hele Danmark, som alle har dét tilfælles, at de er passioneret omkring sejlads og udelivet. Du er derfor ikke langt væk fra en autoriseret bådforhandler, og derved dét tættere på dit sejleventyr!

Webshop

(Kommer snart)

Nu kan du handle til din båd, direkte fra din båd! Her på siden finder du vores online shop, hvor du kan købe tilbehør og reservedele til både. Alle reservedele, både, motorer og tilbehør sælges og serviceres igennem vores store netværk af forhandlere, som altid står klar til at hjælpe dig, så din sejloplevelse starter på rette kurs! Når du har lagt dine varer i kurven, kan du vælge dit nærmeste PostNord udleveringssted eller vælge din nærmeste forhandler på forhandlerlisten og dine varer er klar til afhentning inden for 3 hverdage.

SENESTE PÅ MARKEDSPLADSEN

Besøg markedspladsen for at se hvad hvilke brugte både, motorer, trailere, mm., vores landsdækkende netværk af forhandlere har til salg.

Mariner F50 hk ELPT 4 takt

Kr. 24.800

Auto & Marine Odense

Mercury F6 MLH 4 takt 2020

Kr. 5.999

Auto & Marine Odense

Yamaha 130 hk langt ben 2 takt 2005

Kr. 34.500

Auto & Marine Odense

Ørnvig 570 sport

Kr. 230.000

Tempo Både ApS

Mercury 150 EXLPT

Kr. 89.900

Odsherred Marineservice ApS

Mercury 115 HK ELPT EFI

Kr. 75.000

Odsherred Marineservice ApS

Markedspladsens kategorier

Få Bådliv nyheder direkte i din indbakke

Vi holder dig opdateret på nyheder indenfor bådbranchen, aktiviteter, konkurrencer, kampagner og gode tilbud.