Mercury bådmotorer indfrier dine sejlerdrømme med komfort, kvalitet og høj sikkerhed

Mercury skaber uforglemmelige sejloplevelser med drivstærke og pålidelige påhængs- og indenbordsmotorer med den nyeste teknologi – i små joller og til de store styrepultbåde

✔ Bredt udvalg af motorer ✔ Optimal ydeevne ✔ Fokus på støjreduktion og emission

En Mercury påhængsmotor står din distance – hvad enten den er lang eller kort

Er du på udkig efter at få adrenalinen op, eller dømmer du om en ekstra lydsvag motor? Eller har du måske brug for en påhængsmotor, der skal kunne klare barske havmiljøer? Ligemeget om du skal ud på dybt vand eller helt ind på lavt vand, så har Mercury en motor, der passer til dit særlige behov. Mercury tilbyder en vifte af effektive påhængsmotorer, som er bygget til at stå distancen og udforske havene på fuld kraft. Du finder flere forskellige modeller af påhængsmotorer, hver med sine egenskaber, bl.a. Verado, PRO XS, SeaPro og FourStroke.

Mercury Avator er sidste nye generation af eldrevne påhængsmotorer

Til foråret 2023 lancerer Mercury en spritny påhængsmotor, der er elektrisk og derfor ekstra lydsvag. Samtidig har den et utrolig lavt brændstofforbrug, hvilket gør motoren miljøvenlig.

Med en Mercury indenbordsmotor går kvalitet og funktion går op i en højere enhed

Med maksimal ydeevne har indenbordsmotorer fra Mercury udnyttet hestekræfterne optimalt og sikrer både en problemfri og manøvredygtig oplevelse på vandet. Nyd lyden af den kraftfulde Mercury motor, der samarbejder med vandet. Mercury gør det muligt at nyde hvert eneste minut med maksimal sejlglæde og præstation. Motorer fra Mercury opfylder naturligvis EU-kravene med hensyn til støjreduktion og emission – så derfor du kan trygt investere i en Mercury motor til fremtiden. Du finder to effektive modeller af indenbordsmotorer, nemlig en MerCruiser Benzin og Mercury Diesel.

Drømmer du om en effektiv og stabil motor til din båd, så gå på opdagelse i Mercury

Gå til Mercury

Her finder du din lokale forhandler af Mercury.
Tag en snak med en autoriseret Mercury-forhandler og få gode råd og professionel vejledning til dit valg af bådmotor. Så undgår du fejlkøb og får lige præcis det, der passer til dit behov, din båd – og dit sejleventyr.


🇩🇰🇬🇱🇫🇴
Forhandlere i DanmarkNulstil kort

Tryk på et punkt på kortet for mere information om den enkelte forhandler.