Slidstærke både og joller i aluminium fra Linder til fiskeri og som sommerhusjolle

Linder er joller og styrepultsbåde i aluminium – ægte svensk sejlerkram

✔ Letvægtsbåd ✔ Lavet af aluminium ✔ 50 % genbrugsmaterialer ✔ Minimum vedligeholdelse ✔ Nordisk design med praktiske detaljer

Hvis du tænker på miljøet, er Linder et virkelig godt køb

Linder-joller og både er nemlig lavet af mindst 50 procent genbrugsmaterialer. Bådene er fremstillet i aluminium, som er både slidstærkt og minimal påvirkeligt overfor rust. Fordi Linder-joller og både er lavet af aluminium kræver de en mindre påhængsmotor til fremdrift. De små motorer bruger mindre brændstof og laver dermed mindre udledning.

Linder er gennemtænkt med masser af opbevaringsplads

Når du tager en tur på vandet, skal der være plads til opbevaring af madvarer, drikkevarer og ekstra udstyr, for eksempel til fiskeri. Linders gennemtænkte løsninger bygger på mere end 50 års erfaringer. Derfor har de skabt nogle rummelige løsninger i form af opbevaringsrum, som giver plads til alle nødvendigheder indenbords, og alle luger og tofter er lavet i høj kvalitet.

Linder har gjort det nemt at sejle ud og nyde en uforglemmelig stund med venner og familie

De robuste Linder-både og joller er lavet af aluminium og kræver et minimum vedligeholdelse. De er lettere i vægt end glasfiberbåde og det betyder, at de er lettere at transportere. Det gør det også nemmere at finde biler, der må trække jollen, da totalvægten er væsentligt lavere end glasfiberbåde. Det er nemt at montere en Mercury påhængsmotor, og de lette joller drives også fint frem med årer.

Hos Linders officielle side kan du se alle modeller af joller og styrepultsbåde

Gå til Linder

Her finder du din lokale forhandler af Linder.
Tag en snak med en autoriseret Linder-forhandler og få gode råd og professionel vejledning til dit valg af båd. Så undgår du fejlkøb og får lige præcis det, der passer til dit sejleventyr.


Vælg varemærke

Linder jolle logo
Linder styrepultbåd logo
🇩🇰🇬🇱🇫🇴
Forhandlere i DanmarkNulstil kort

Tryk på et punkt på kortet for mere information om den enkelte forhandler.