Smartliner er alsidige glasfiberbåde – specialdesignet til fiskeri i Norden

Drømmer du om en alsidig og praktisk fritidsbåd til sportsfiskeri, vandsport og til hyggeture?

✔ Rummelig

✔ Bred anvendelse

✔ God stabilitet

✔ Let planende

Smartliner er til dig, der har brug for en båd eller jolle, der kan klare det meste

Smartliner er en utrolig populær fritidsbåd af glasfiber, hvor funktionalitet, styrke og lethed er kombineret og tilsammen giver en god stabilitet. Det gør båden særligt egnet til fiskeri i de nordiske, uforudsigelige vejrforhold.

De fleste modeller er udstyret med enten et styrehus eller overdækket styrepult, så du altid har mulighed for at stå i læ for regn og solens skarpe UV-stråler.

Smartliner er alle tiders fritidsbåd til fiskeri, vandsport og hygge

En Smartliner er en god fritidsbåd, når familien skal en tur sammen på vandet. Den er nem at styre og let planende, med fokus på økonomisk motorkraft.

En Mercury påhængsmotor er det oplagte valg af motor til en Smartliner. 80hk kan som den mindste motor bruges på nogle modeller – 200hk på andre modeller.

Jollerne er praktiske og rummelige, og der er masser af plads til både fiskegrej – og fisk. Glasfiberjoller fra Smartliner er blevet utrolig populære i Danmark indenfor de seneste år, fordi de kan bruges til mange forskellige behov, f.eks. fiskeri, vandsport og som en generel fritidsbåd.

På Smartliners hjemmeside kan du gå på opdagelse i de forskellige modeller

Gå til Smartliner

Her finder du din lokale forhandler af Smartliner.
Tag en snak med en autoriseret JD by Askeladden-forhandler og få gode råd og professionel vejledning til dit valg af båd. Så undgår du fejlkøb og får lige præcis det, der passer til dit sejleventyr.


🇩🇰🇬🇱🇫🇴
Forhandlere i DanmarkNulstil kort

Tryk på et punkt på kortet for mere information om den enkelte forhandler.