Erfaringer, viden og læsestof til eftertanke om det gode bådliv

Her kan du gå på opdagelse og finde inspiration i artiklerne om livet til søs og ombord, lige fra praktisk viden om vedligeholdelse og begyndervejledning til søstærke historier om livet til vands og oplevelser ved de danske kyster.

Rengøring af båd

30/03-2023

Rengøring af din båd er en vigtig del af vedligeholdelsen. Det kan nemlig hjælpe med at bevare værdien af din båd, og beskytte den mod skimmel.

Læs artiklen

Sådan opbevarer du din båd i vintermånederne

17/11-2022

Skal du have din båd op af vandet denne vinter? Hos Bådliv kan du få gode tips til bådopbevaring, pleje, vedligeholdelse...

Læs artiklen

Salg af båd - Få gode råd, når du vil sælge

27/10-2022

Overvejer du at sælge din jolle, gummibåd eller motorbåd? I artiklen giver vi dig gode råd til salg af din båd, så du un...

Læs artiklen

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du en gang om måneden nyheder indenfor bådbranchen, aktiviteter.

Osmose på båd

12/10-2022

De fleste bådejere vil gerne slippe for osmose på deres båd. Her kan du læse mere om glasfiberpest, samt hvordan du kan undgå det.

Læs artiklen

Bundmaling af båd

28/09-2022

Bundmaling af din båd er vigtigt, da malingen nedsætter mængden af alger og smådyr, der ofte sætter sig på både. Få gode fifs til pleje her.

Læs artiklen

Korrekt montering af påhængsmotor

01/09-2022

Sådan monterer du din påhængsmotor til din båd eller gummibåd. Trin for trin guide til hvordan du monterer din påhængsmotor - nemt og simpelt.

Læs artiklen