3D Tender RIB kombinerer det umulige, højteknologisk design, prisvindende kvalitet og samtidig en meget attraktiv pris

Bygget ved hjælp af de bedste materialer og nyeste teknologi, hvilket sikrer holdbarhed og din sikkerhed

✔Høj kvalitet ✔Attraktiv pris ✔Stil, kraft og komfort  ✔Nem at transportere

3D Tender får dine drømme til at gå i opfyldelse 

3D Tender RIB - Et prisvindende kvalitetsvalg. Ribbåde med den perfekte kombination af stil, kraft og komfort giver dig en sejloplevelse i verdensklasse. Måske vil du udforske fjerntliggende bugter, fiske i stillestående vand eller nyde spændingen ved vandsport, ligemeget hvilken sejlertype du er, så er 3D Tender RIB den perfekte ledsager. Med RIB-både fra 3D Tender får du fuld kontrol og manøvredygtighed, så du kan navigere i selv de mest udfordrende farvande. Gør dine drømme til virkelighed, og oplev en ny dimension af sejlads med 3D Tender.

 

Konfigurer din egen RIB-båd

3D Tender RIB-både kan konfigureres med en påhængsmotor helt ned til 20hk (model DREAM 340 PVC) og helt op til 200hk (model DREAM 655 PVC/HYP) - valget af RIB-båd afhænger selvfølgelig af motorkraften.

Mød de forskellige modeller af ribbåde; DREAM, NIVIDIC, PATROL og XPRO

Der findes et bredt udvalg af RIB både, herunder forskellige serier; DREAM, NIVIDIC, PATROL og XPRO. 3D Tender RIB både er forholdsvis nye i Danmark, men i Sydeuropa er de kendte for deres høje kvalitet, attraktive priser og avancerede teknologi. Modellerne i Danmark er designet til at opfylde behovene hos alle sejlere, og tilbyder fremragende sejlegenskaber og komfort. 3D Tender forpligter sig til at give deres kunder den højeste kvalitet, og uanset om du leder efter en fritidsbåd, en dykkerbåd eller en professionel RIB til erhvervsbrug, så har 3D Tender løsningen til dig.

Se alle RIB-både her på 3D Tenders officielle side

Gå til 3D Tender

Her finder du din lokale forhandler af 3D Tender.
Tag en snak din autoriserede 3D Tender forhandler og få gode råd og professionel vejledning til dit valg af RIB-båd. Så undgår du fejlkøb og får lige præcis det, der passer til dit sejleventyr.


Vælg varemærke

Bayliner logo
JD by Askeladden logo
Linder jolle logo
Linder styrepultbåd logo
Mercury Diesel logo
Mercury MerCruiser benzin logo
Mercury påhængsmotorer logo
Quicksilver logo
Quicksilver gummibåde logo
Smartliner glasfiberbåde
🇩🇰🇬🇱🇫🇴
Forhandlere i DanmarkNulstil kort

Tryk på et punkt på kortet for mere information om den enkelte forhandler.