Medlemsoplysninger

Vi har et udvalg af medlemskaber skræddersyet til at imødekomme dine specifikke bådbehov og aktiviteter. Uanset hvad dine vand aktiviteter er så har vi en medlemsmulighed, der passer perfekt til din livsstil.

Ingen vedligeholdelse

Hver lokation giver dig en flåde af både, der kommer med mindre stress og en lavere pris end at eje en båd selv. Vi rengøre, vedligeholder, opbevarer og udfører al forberedelse, mens du bruger din tid på at have det sjovt på vandet. I Danmark kan du blive mellem i Greve og Ry i 2024, og i 2025 støder to yderligere klubber til på Sjælland.

Ubegrænset træning

Hvert Freedom Boat Club-medlem modtager en kombination af træning på vandet og i et klasseværelse, der undervises af certificerede instruktører for at sikre, at du er vidende, sikker og selvsikker bag rattet. Vores træning er ubegrænset, så uanset om du er en erfaren bådsejer eller ny på vandet, er vi her for at støtte til i dit medlemsskab - vi er en stor familie.

Ubegrænset adgang som Standard eller VIP medlem.

Som standard eller VIP medlem vil du nyde ubegrænset adgang til bådene i din klub. Bare book din reservation og tag til havnen! Men fordelene stopper ikke der – du får også adgang til mere end 400 Freedom Boat Club-steder over hele verden. Det låser op for store vandveje hvis du skal på ferie i Frankrig, Spanien, Storbritanien, Dubai, Nordamerika og Australien. Når du bliver medlem af én klub, bliver du medlem af dem alle – og det låser op for friheden til at udforske verdens bedste kyster, søer og floder.

Kom i gang

Med forskellige placeringer på tværs af vores jord, varierer medlemsskaberne baseret på sæson og efterspørgsel. Derfor er vores lokale medlemsrepræsentanter der for at guide dig gennem de specifikke medlems-muligheder i dit område.

Klik på linket nedenfor for at blive medlem sammen med 90.000+ andre Freedom Boat Club-medlemmer og oplev, hvor enkelt bådsejlads virkelig kan være. EVENTYRENE VENTER.